Groene Pluim voor Luc Larivière

De leden van de gemeentelijke milieuadviesraad hebben beslist om de ‘Groene Pluim’ aan zwerfvuilcoach Luc Larivière te geven. De Groene Pluim wordt verleend aan mensen of verenigingen actief op het grondgebied of particulieren van Meise die zich op speciale wijze verdienstelijk hebben gemaakt op milieugerelateerd vlak.

Luc Larivière is een bezield zwerfvuilcoach die van het proper maken van bermen een passie maakt en aldus ook anderen inspireert om zich in te zetten voor een propere gemeente. 

Larivière is als vrijwilliger ook actief in het controleren van recreatieve fietsroutes en het bewegwijzeren en onderhouden van het fietsknooppuntennetwerk. De Groene Pluim, bestaande uit een geschenkenbon ter waarde van 250 euro, werd overhandigd door voorzitter Jean Stallaert.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise