‘Dol op wol’ gaat naar (W)arm-kracht

De initiatiefnemers van de actie ‘Dol op wol’ hebben samen met de meewerkende verenigingen en organisaties een gezamenlijk overhandigingsmoment georganiseerd. Daarbij werden 70 dekentjes officieel overhandigd aan de organisatie (W)arm-kracht.

In de scholen, de bibliotheek, woonzorgcentra, dienstencentra, jeugd- en buurthuizen bracht het project ‘Dol op Wol’ vorig jaar in Grimbergen vele mensen bijeen. Zowel jong als oud schermde met breipennen met honderden lapjes als resultaat.

De werkgroep ‘Dol op wol’ wou iets zinvol doen met de vele breilapjes en koos een goed doel uit. De honderden lapjes werden ondertussen omgetoverd tot warme dekentjes. De vzw ‘(W)armkracht … armen aan het woord’ zal nu de dekentjes bezorgen aan mensen die in armoede leven.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise