Lander Van Leuven (N-VA) verlaat politiek

N-VA-gemeenteraadslid Lander Van Leuven (rechts op de foto) neemt afscheid van de actieve lokale politiek en laat zich in de gemeenteraad van Liedekerke vervangen door eerste opvolger Kim Van Muylem. Van Leuven zetelde sinds 2013 in de gemeenteraad van Liedekerke.

“Lander was één van de eerste boegbeelden van een sterke, jeugdige N-VA die een welgekomen frisse wind liet waaien in de vastgeroeste Liedekerkse politiek. Dankzij hem konden onze ouwe-getrouwen vele nieuwe gezichten aantrekken voor N-VA Liedekerke.”, aldus voorzitter Kasper Daem (links op de foto).

Met Kim Van Muylem maakt één van de nieuwbakken N-VA-stemmentrekkers zijn intrede in de gemeenteraad van Liedekerke. Kim is gekend als oud-politieagent bij de politiezone TARL. Buiten zijn inzet voor een veiliger Liedekerke, wil hij zich graag inzetten voor een betere ondersteuning van de lokale handelaars en sportclubs. Op de gemeenteraad van 24 oktober legt hij de eed af als gemeenteraadslid.

Topartikels editie Ninove-Dender