Vernieuwde Colruyt Liedekerke opent op 25 november

De vernieuwde Colruyt Liedekerke opent woensdag 25 november de deuren na enkele maanden van verbouwingswerken. De winkel, met 68 personeelsleden, werd omgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie.

“Colruyt vernieuwt zijn winkels om ze nog efficiĂ«nter te maken en klanten aangenamer te laten winkelen. Aan de versmarkt bijvoorbeeld hebben we de plastic flappen vervangen door een luchtgordijn. Bij de vernieuwingen hebben we altijd oog gehad voor eenvoud en laagste kosten, zoals onze klanten van ons verwachten”, zegt gerant Arvid Luchtens.

Tijdens de werken werd de winkel heringericht en de producten logischer gerangschikt. Er werd ook een extra kassa voorzien.

Voorts werd beenhouwerij volledig vernieuwd. “De klanten zien de beenhouwers aan het werk in een open atelier en zijn makkelijk aan te spreken bij vragen of een speciale bestelling”, zegt chef-beenhouwer Dirk De Deyn.

Colruyt Liedekerke heeft nog altijd een Collect&Go-afhaalpunt.

Op dinsdagavond 24 november van 17 tot 20 uur, kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond krijgen de klanten een hapje en een drankje.