Uniek in Aalst: 3D-geschenken

Aalst is sinds afgelopen weekend weer een uniek concept rijker: gepersonaliseerde 3D-geschenken. In de pop-upetalage van het Aalsterse internet marketingbedrijf Green Bananas vind je tijdens de kerstmaanden hun nieuwste project, Giftlab, terug.

Giftlab staat in voor het ontwerp en productie van gepersonaliseerde 3D-geschenken. Speciaal voor de aankomende kerstperiode kan iedereen er onder andere artikelen in de vorm van kerstbomen, sneeuwmannen of rendieren bezichtigen en bestellen.

“Met Giftlab willen we onder meer de Aalstenaars laten kennis maken met 3D-printing. Onze printer staat daarom ook in onze etalage, zodat iedereen van dichtbij het 3D-productieproces kan meemaken. Iedereen die wil, kan dus zo’n persoonlijk 3D-geschenk laten ontwerpen”, aldus artdirector Yves Snoeren.

Na de kerstperiode zullen andere 3D-producten beschikbaar zijn. Iedereen die producten die niet behoren tot het assortiment wil bestellen, kan dat nu ook al doen.