Arnel wijkt uit naar pop-up winkel door werken Stationsstraat

Arnel, de grote speciaalzaak in kook-, woon- en kado-artikelen in de Stationsstraat in Liedekerke, wijkt voor de eindejaarsperiode tijdelijk uit naar pop-up winkel in de Gravenbosstraat 79b.

Reden is dat de werkzaamheden in de Stationsstraat vertraging hebben opgelopen, waardoor in de aanloop naar de eindejaarsperiode het voor klanten van Arnel vrijwel onmogelijk wordt om zonder modderschoenen naar de winkel te gaan.

‘Maar Arnel zou Arnel niet zijn als we geen gekke ideeën zouden realiseren. Dus werden er plannen gesmeed om een tijdelijke winkel te openen op een andere locatie’, zegt Elke Lievens, zaakvoerster van Arnel.

‘Terwijl de bulldozers en kranen doorheen de stationsstraat denderen opent kook-, kado- en woonwinkel Arnel een tijdelijke pop-up store aan de Gravenbosstraat.’

Voor de lancering van deze winkel worden alle registers opengetrokken. ‘Om het tijdelijk karakter te accentueren veranderen we ook eventjes van huisstijl. Ons kenmerkende wit-rood logo maakt plaats voor een groen-blauwe fluo variant.’

Het tijdelijke pand is wel niet zo groot als de gewone winkel.

‘Toch blijven we onze ruime keuze behouden en vind je altijd iets naar je zin bij Arnel’, vervolgt Elke. ‘Wij steken ook een tandje bij in onze webshop, waar er meer dan 4.000 artikels op voorraad zijn. Een bestelling wordt netjes aan huis geleverd, desgewenst in een mooie cadeauverpakking.’

De Arnel Pop-up store opent vanaf vrijdag 3 oktober haar deuren.