Stormloop op tweedehandsbeurs vernieuwde Gezinsbond Liedekerke

De Gezinsbond Liedekerke, die recent door negen enthousiaste vrijwilligers nieuw leven werd ingeblazen, heeft zijn rentree niet gemist.

De allereerste activiteit was een tweedehandsbeurs, zondag in de polyvalente zaal van het gemeenschapscentrum Warande. 56 verkopers schreven zich in. Vanaf 14 uur was aanschuiven en kon iedereen er terecht voor de aankoop van degelijke tweedehandse kinderspulletjes.

Kinderoppas

In het najaar start de Gezinsbond Liedekerke met een kinderoppasdienst. Voor aanvragen neem je contact op met Lien Ghysens via kinderoppasliedekerke@gmail.com. Aanvragen moeten minimum drie dagen op voorhand gebeuren. Ook enthousiaste jongens en meisjes van minimum 15 jaar die graag op kinderen oppassen mogen zich melden.

Foto: Jacky Delcour