Nieuwe locatie voor Oxfam Wereldwinkel Lennik

Begin december nam Oxfam Wereldwinkel Lennik zijn intrek in een nieuw pand in de Edingsesteenweg nummer 241a in Leerbeek (Gooik). De nieuwe locatie met parking biedt extra ruimte en een goede bereikbaarheid. Samen met de nog op te richten voedselbank Pajottenland zal een deel van het pand in Gooik een nieuw thuis zijn voor de Oxfam Wereldwinkel Lennik. Jarenlang is er een wereldwinkel geweest op de Markt in Lennik, maar het huurcontract liep af op 30 november. De nieuwe huurprijs is voor de wereldwinkel onbetaalbaar mede door de coronacrisis.  

De nieuwe winkel is geopend op woensdag van 14 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 16 uur. De Wereldwinkel Lennik is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers om in de winkel te staan, of om andere taken op zich te nemen op haar of zijn maat. Vrijwilligers kunnen zich melden in de winkel, via de website of via oxfamwereldwinkel.lennik@gmail.com. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland