Kort Lennik: Na strenge maatregelen wordt jaarmarkt dan toch geannuleerd

Afgelopen week werd nog aangekondigd dat de jaarmarkt van Lennik door zou kunnen gaan onder strenge maatregelen. Zo moest je over de hele markt een mondmasker dragen en bij aankomst je Covid Safe Ticket tonen. Maar, na overleg tussen het jaarmarktcomitĂ© en de gemeente werd nu toch last minute beslist om de jaarmarkt van zaterdag 27 november ook dit jaar opnieuw af te gelasten. “Gezien de stijgende coronacijfers in het Pajottenland is het niet langer verantwoord deze editie te laten doorgaan”, klinkt het. “Het is daarbij onmogelijk om de vele te nemen veiligheidsmaatregelen te garanderen. Als jaarmarktcomitĂ© en gemeente Lennik hebben we lang gehoopt en getracht deze editie te kunnen organiseren.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland