Beste bierbestemming ter wereld … Eizeringen!

‘In de Verzekering tegen de Grote Dorst’ in Eizeringen (Lennik) werd door Rate Beer voor de derde keer uitgeroepen tot ‘beste bierbestemming in de wereld’. Rate Beer is één van de belangrijkste biersites ter wereld en beoordeelt al 16 jaar lang bieren en bierbestemmingen over gans de wereld.

In de Verzekering 2In de top 50 van beste bierbestemmingen staan niet minder dn 11 Belgische adressen waaronder De Heeren Van Liedekercke in Denderleeuw (13) en ‘3 Fonteinen Lambik-O-Droom’  in Beersel (42). Restaurant Akkurat uit Stockholm staat op de tweede plaats. Café Biercab uit Barcelona is derde.

Dinsdag wordt de uitslag van de bierwedstrijd bekend gemaakt. In verschillende categorieën zijn tientallen Belgische bieren genomineerd.

‘In de Verzekering tegen de Grote Dorst’ vierde vorig jaar zijn 175-jarig bestaan. Het café werd al voor het vierde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘beste café van België’ en voor de derde maal tot ‘beste café ter wereld’. De Eizeringse herberg is open op zon- en hoogdagen van 10 tot 20 uur en kan tijdens de week ook worden gehuurd voor groepen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland