VIDEO: Moeder en dochter uit Lennik door in Voice van Vlaanderen

Dochter Emma Lauwers (20) en moeder Belinda De Bruyn (51) uit Lennik, stoten allebei door naar de volgende ronde van het VTM-programma The Voice van Vlaanderen. Meer nog: met de slag werkte Emma zich op de voorgrond als dé favoriet voor de eindzege.

Bij haar nummer uit Grease ‘You’re The One That I Want’, dat ze omtoverde tot een ingetogen nummer, draaiden de coaches zich alle vier om. Emma had de keuze en ging uiteindelijk voor Axelle Red.

Mama Belinda stoot ook door naar the battles met Koen Wauters als coach. Voor Emma is het een eerste keer proeven van de muziekwereld. Mama Belinda had eerder al een platencontract en maakte een album.

Zij droomt opnieuw van een carrière met muziek maar gunt haar dochter evenzeer het grote succes. (Foto’s VTM)