Beir’n van Jeir’n zamelt 1.200 euro in

Onder de naam Beir’n van Jeir’n zetten drie tieners uit Herne (Lais Chevalier, Merel Maesfranx en Fien Vanobbergen) zich al enkele jaren in voor lokale goede doelen, dorpsgenoten en zijn bovendien een erkend doel van De Warmste Week. Zo deden ze dat ook voor het gezin van Emilie Decoster, dat eind december – tijdens de Kerstperiode – hun hebben en houden verloor door een zware brand in hun woning. Meteen heeft Beir’n van Jeir’n toen een actie opgestart. Bij Electro Service Timmermans, Nikkishop, Drankenshop Bruyland, Kinesitherapeute Else Thiebaut en Schoonheidsinstituut Nuance stond er een spaarpotje met QR-code klaar waarmee klanten geld konden doneren aan het gezin van Emilie. Dat ingezamelde bedrag maakte Beir’n van Jeir’n nu ook bekend. Er werd zo liefst 1099,32 euro ingezameld.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland