Frank Nevens is nieuwe voorzitter van Pajottenland+

Afgelopen week duidde Pajottenland+ de Hernse Frank Nevens aan als nieuwe voorzitter van de vereniging. De andere bestuursleden Hilke Arijs, Greta Cochez, Michel Doomst en Lien Vandebroeck komen in september samen om de andere mandaten te verdelen.

Nevens bracht samen met het kabinet van gedeputeerde Gunther Coppensal een bezoek aan twee lovenswaardige LEADER-projecten uit het Pajottenland waaronder de babytheek en ‘techniek on the move’. De afsluiter en constructieve babbel vond plaats in Volkscafé De Cam in Gooik. Daar werd de toekomst voor de komende jaren onder de loep genomen. In oktober trekt Pajottenland+ naar het Hageland voor een daguitstap, in november verwelkomen ze de drijvende krachten uit het Leadergebied Hageland graag in het Pajottenland. Zo zetten ze samen een stapje dichter naar de nieuwe programmaperiode die er zit aan te komen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland