Op heterdaad betrapte inbrekers gevat in velden en op Ring

De politie van Grimbergen heeft zaterdagmiddag twee jongeren kunnen oppakken die eerder op betrapt waren bij een inbraak in een woning, net buiten het centrum.

Gezien de daders op heterdaad betrapt waren, snelden alle beschikbare ploegen ter plaatse en kwam er ook bijstand van de naburige politiezone Vilvoorde-Machelen. Bij aankomst waren de inbrekers al in de omliggende velden gevlucht. Een zoekactie werd opgezet met de hulp van de helikopter van de federale politie. Dankzij onder meer aanwijzingen van wandelaars konden de twee daders uiteindelijk gevat worden. De eerste lag verstopt in de velden, de tweede werd aangetroffen op de pechstrook van de Ring. De buit lieten ze onderweg achter, maar werd ook gevonden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise