Roekeloze chauffeur vernielt terras manège Verbrande Brug

Een wel heel onvoorzichtige vrachtwagenbestuurder heeft het terras van manège Verbrande Brug op de grens van Zemst en Grimbergen vernield. “Net nu we ons terras vanaf volgende week terug mogen gebruiken”, zucht uitbater André Janssens.

Het incident moet vrijdagavond gebeurd zijn tussen 22 en 23 uur. “Er was niemand meer aanwezig. We waren achteraan de paarden aan het binnenzetten. Het is altijd hetzelfde: buitenlandse vrachtwagenchauffeurs beseffen dat ze verkeerd gereden zijn of niet door mogen en draaien zich dan maar op onze parking. Helaas is deze wel heel onvoorzichtig geweest. Er zijn duidelijke bandensporen van een grote vrachtwagen zichtbaar. De chauffeur vond het ook niet nodig om zich even te melden of iets achter te laten.” Verderop de Grimbergsesteenweg richting Grimbergen lagen nog brokstukken en glas.

De politie van de zone KASTZE (Kampenhout-Steenokkerzeel-Zemst) is de vaststellingen komen doen. Wie iets gezien heeft, wordt gevraagd dat te laten weten op 02/251.12.12

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise