Verzekering tegen de Grote Dorst blijft nog even dicht

Op het moment dat de horeca een zucht van verlichting slaakt omdat restaurants en caf√©s weer open mogen, beslissen de broers Panneels en hun familie ‚ÄėDe Verzekereing tegen de Grote Dorst‚Äô nog een tijdje gesloten te houden.

Kurt en Yves Panneels namen een aantal jaren het laatste cafeetje in Eizeringen (Lennik) ‚Äď in de schaduw van de dorpskerk – over om het om te vormen tot een kriek- en geuzecaf√©. Je gaat er niet om ‚Äėte drinken‚Äô maar om te proeven. Bierliefhebbers uit alle hoeken van de wereld vinden dan ook de weg naar het piepkleine Eizeringen om er te genieten van selecte kriek- en geuzebieren.

‚ÄúMaar een caf√© is, zeker voor ons, meer dan bier verkopen. Bij ons staat de beleving centraal. Wij willen graag met de bezoekers een babbeltje over geuze, kriek en fruitbieren doen maar dat is in tijden van corona niet evident‚ÄĚ. Dus besliste de familie Panneels om het caf√© gesloten te houden tot betere tijden.

De flessen met lekkere lambiekbieren blijven dus in de kelder om te rijpen en gedronken te worden in post-corona tijden. Zegt het spreekwoord niet: geduld zal beloond worden?

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...