Lindemans Aalst in Champions League

Waar kan je in onze regio genieten van volleybal van topkwaliteit? In Aalst natuurlijk. Volley Lindemans Aalst hoort tot de top drie van beste ploegen van het land en speelt volgend seizoen in de Europese Champions League. In tegenstelling tot het voetbal en het basketbal werd Aalst Lindemans, dat aan de leiding stond bij het stil leggen van de competitie, niet uitgeroepen tot nationaal kampioen. Maar de deelname aan de CL – onlangs goedgekeurd door de CEV (de Europese Volleybal Confederatie) – is balsem op deze wonde. De wedstrijden zullen plaats vinden in de eigen Schotte zaal.

Ondertussen wordt gebouwd aan de nieuwe ploeg. Acht spelers zijn al gekend voor komend seizoen (waarvan 2 jonge Belgische nieuwkomers). De komende dagen en weken zal de kern verder aangevuld worden.

Topartikels bij Goeiedag.be