Mysterie blijft, jongen aangereden?

De dood van Nick Ulser blijft vragen oproepen. De resultaten van de autopsie wijzen op een impact (door een vroertuig?) die zware inwendige en uitwendige verwondingen aan de benen heeft veroorzaakt. Dat de jongen werd aangetroffen op een parking die even buiten de normale weg tussen de woning van zijn vriend (Jean Deschampstraat) en zijn eigen woning (Adriaan Walraevensstraat) ligt, roept nog meer vragen op. (Lees verder onder de foto)

Grimbergen dood Nick Urlens

Zondagavond werd rond 22.39 uur het lichaam van de 15-jarige jongen aangetroffen op een parking achter de garageboxen gelegen aan de Verbindingsweg te Grimbergen. De lokale recherche van de PZ Grimbergen voert het verder onderzoek naar de oorzaak van deze verwondingen en wordt daarbij ondersteund door de Federale Gerechtelijke Politie van Halle-Vilvoorde.

Politie en lanceren een oproep naar mogelijke getuigen. In het bijzonder wenst de politie vijf jongeren (2 meisjes en 3 jongens) te spreken die zich ter hoogte van het petanqueveld in het park Ter Tommen bevonden en die de GSM van het 15-jarig slachtoffer hebben teruggevonden.

De vader van Nick vermoedt dat de jongen werd aangereden door een voertuig en dat zijn lichaam werd verplaatst en zijn portefeuille ontvreemd om het onderzoek naar de omstandigheden van het gebeuren te misleiden.