Colora Grimbergen, advies en kwaliteit

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 april kan je bij Colora Grimbergen genieten van een korting van 10% op alle binnenmuurverf.

colora grimbergenMet Tim Appelmans heeft Colora Grimbergen een nieuwe zaakvoerder. Met zijn opleiding tot schilder is hij dé juiste man op de juiste plaats. Hij is de man die je het perfecte technische advies kan geven. Samen met Aquin (kleur- en technisch advies) zorgt hij ervoor dat je met de juiste technieken en de kwaliteitsverven van Boss Paints aan de slag kan.

Colora heeft 60 winkels, verspreid over het hele land. Colora staat dan ook garant voor ervaring en know how.

“Onze eerste en belangrijkste taak is advies geven,” zegt Tim Appelmans, “niet alleen over de kleuren maar ook technisch advies over materialen en hoe ze te gebruiken. Boss Paints is een Belgische firma die hoogwaardige producten levert. Met onze gepersonaliseerde service voor de klant geven wij professioneel advies over alle stappen van een verf- of behangwerk. Ik ga zelfs bij de klanten aan huis, als zij dat wensen, om ter plaatse praktisch advies te geven. Wij helpen ook eventuele problemen als vocht of loskomend pleisterwerk op te lossen”.

Colora Grimbergen heeft alle producten in huis om privé personen en professionals toe te laten hun verf- en behangklussen perfect af te werken. Daartoe behoren meer dan 10.000 beschikbare verfkleuren.

 

Colora, Wolvertemsestwg 46, 1850 Grimbergen, 02 269 90 46, www.colora.be

Openingsuren: dinsdag tot vrijdag van 9 tot 18 uur, zaterdag van 9 tot 17 uur.