Opendeurdagen: De Gevelgroep biedt totaalservice voor uw gevel !

Jurgen en Rudi Daelemans, zaakvoerders van KwadrO ramen en deuren, lanceren een nieuw project. Met ‘De Gevelgroep’ geven zij een totaaloplossing voor uw gevelplannen. Naast ramen en deuren, van de gekende KwadrO kwaliteit natuurlijk, bieden zij een oplossing voor de isolatie en de bepleistering van uw buitenmuren.

De Gevelgroep klein“Klanten stelden ons geregeld de vraag of wij ook professioneel advies konden geven inzake buitenbepleistering. De vraag bleek groter dan het aanbod waardoor de oprichting van De Gevelgroep snel beslist was”. De synergie tussen KwadrO (ramen en deuren) en De Gevelgroep (crepi en isolerende bepleistering) is momenteel uniek. De klant moet niet langer een beroep doen op twee firma’s maar kan een perfect vernieuwde gevel meteen combineren met de plaatsing van nieuwe ramen en deuren.

De Gevelgroep gebruikt hiervoor de producten van Willco, een Aalsterse producent van hoogwaardige producten voor gevelisolatie. De Gevelgroep verzorgt ook uw buitenmuurisolatie met steenstrips, spouwisolatie en vochtbestrijding. Al onze medewerkers van De Gevelgroep, hebben een professionele opleiding genoten om u ‘buitengewoon vakwerk’ te kunnen bieden. Dat is meteen ook de slogan van De Gevelgroep.

Op 4, 5 en 6 mei is er een opendeurdag in de mooie toonzaal in Dilbeek. Je kan genieten van bijzondere actievoorwaarden: o.a. gratis behandeling van de crepi met een beschermend product dat waterafstotend is en algen werend. Dat betekent dat uw crepi langer proper blijft en dus minder onderhoud vraagt.

KwadrO Dilbeek, Ninoofsesteenweg 866, Dilbeek, 02/486 11 95

KwadrO Asse, Dendermondsesteenweg 118, Asse, 02/270 41 29

KwadrO Vilvoorde, Stationlei 78, 1800 Vilvoorde, 02/609 53 70

Topartikels bij Goeiedag.be