Inbrekers weer erg actief in Grimbergen

De politie van Grimbergen moest vaststellen dat er in het verlengde weekend opnieuw verschillende keren werd ingebroken.

  • In de nacht van 15 augustus werd ingebroken in twee woningen in Beigem. In de Bunderstraat werden een reflexcamera, een tablet, een externe harde schijf en twee handtassen buitgemaakt. In de Beemdenstraat geraakten de daders binnen via een schuifraam. Daar werd een Iphone gestolen. Ze gingen ook in enkele handtassen op zoek naar geld. Opmerkelijk is dat beide woningen werden betreden zonder braakschade aan te richten.
  • Ook in Strombeek-Bever kregen enkele bewoners ongewenst bezoek. Bewoners van de Treft hadden om 12 uur hun woning slotvast achtergelaten en bij thuiskomst om 18 uur, stelden ze vast dat er werd ingebroken. De volledige woning werd doorzocht. Er werden juwelen gestolen.
  • Op zondag stelde de politie van Grimbergen een diefstal vast bij bewoners in de Jozef Van Elewijckstraat die thuiskwamen van vakantie. De diefstal werd gepleegd tussen 11 en 17 augustus. Achteraan de woning werd een rolluik geforceerd en een raam ingeslagen. De hele woning werd doorzocht. Er werden twee laptops en één tablet gestolen.

De politie van Grimbergen heeft twee technopreventieve adviseurs in dienst waar u steeds een afspraak mee kan maken. Info via 02-272.72.72.