Heemkundige Kring brengt 39ste Persboek uit

De Heemkundige Kring van Gooik heeft de 39ste editie van hun Persboek uitgebracht, die van 2022. Het is een jaarlijkse traditie die begon in 1985. Deze uitgave bevat meer dan 310 pagina’s en beschrijft de activiteiten van verschillende verenigingen in de gemeente. Het aantal pagina’s is hoger dan vorig jaar omdat de activiteiten van de verenigingen zijn toegenomen na twee jaar van stilte vanwege de coronapandemie. Het boek beschrijft gebeurtenissen zoals de verandering van Futsal Halle-Gooik naar RSCA Futsal, de honderdste verjaardag van Louise Bellemans, de komst van een Fietsbieb en gesprekken over fusies. Het boek is volledig in kleur en verkrijgbaar voor 22,50 euro voor niet-leden en 20 euro voor leden. Het boek kan worden gekocht in Delhaize Gooik, Louis Delhaize Strijland, Volkscafé De Cam, de bibliotheek, Boekhandel De Knijf, Biowinkel in Oetingen en Horta in Kester alsook bij de Heemkundige Kring zelf. Verschillende vrijwilligers hebben hun tijd gestoken in het maken van het Persboek, waaronder het uitknippen en plakken van de artikelen, het voorbereiden van de registers en het inscannen van het hele boek.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland