Gooik bedankt afvalinzamelaars voor hun inzet

De gemeente Gooik bood aan de start van de ‘Week van de Afvalophaler’ de afvalinzamelaars een lekker bedankje aan. Zij waren ook opnieuw in Gooik aan de slag voor de tweewekelijkse afvalophaling. Tijdens de middagpauze konden ze -samen met het college van burgemeester en schepenen- genieten van een welverdiend hapje en drankje. Het lokaal bestuur roept de inwoners bovendien op om extra hard te supporteren voor het afvalteam. Dat kan door hoffelijk te zijn wanneer een afvalwagen op de baan is of door de afvalinzamelaars persoonlijk te bedanken. Ondertussen blijven gemeenten en afvalintercommunales investeren in de veiligheid en opleiding van hun medewerkers en de vlotte werking van de afvalinzameling. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland