Gloednieuwe vergaderruimte voor bedrijven ‘De Rekolt’ opent de deuren

De Rekolt is een nieuw initiatief in Gooik waar je kan vergaderen in een inspirerende omgeving. Ondernemingen, coaches of organisaties die op zoek zijn naar een plekje, kunnen vanaf nu terecht in de splinternieuwe vergaderruimte langs de Edingsesteenweg 91 in Gooik. 

Het gebouw is gelegen achter Vastgoed De Vos, maar het staat er volledig los van. De officiële opening is volgende maandag voorzien. “Het is een apart gebouw dat verhuurd zal worden voor professionele aangelegenheden zoals teambuilding, seminars, info-avonden of vergaderingen”, aldus initiatiefnemer Bjoke De Vos. “Er is een ruime zaal die in twee gedeeld kan worden, voorzien van scherm en wifi voor presentaties, maar ook een terras en een tuin zijn ter beschikking. Bovendien is er een aparte keuken voorzien en dubbel sanitair met een douche voor wie met de fiets komt. Het geheel is in CLT bouw gezet dus energiezuinig en alles is ook rolstoeltoegankelijk.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland