Strijlandstraat 5 weken volledig afgesloten door asfalteringswerken

Op maandag 27 september starten over een periode van 5 weken asfalteringswerken in de Strijlandstraat tussen de Monsebeekstraat en Wolvenstraat. Deze werken brengen een tijdelijke wegomlegging met zich mee via de Ninoofsesteenweg (N28) en de Wolvenstraat/Processiestraat. De Strijlandstraat wordt tijdens de werken tussen Monsebeekstraat en Wolvenstraat volledig afgesloten. De Wolvenstraat wordt tijdelijk √©√©nrichtingsstraat die je enkel in mag rijden via de Strijlandstraat. De Wolvenstraat tussen Processiestraat en Zwartschaapstraat blijft dubbelrichtingsverkeer. Ook de Processiestraat wordt een tijdelijke √©√©nrichtingsstraat die je moet uitrijden via de Strijlandstraat.

De Lijn zal een gedeelte van Strijland niet bedienen. Een omleiding voor de bussen is voorzien via de Ninoofsesteenweg (N28) en de Wolvenstraat/Processiestraat. De tijdelijke verkeersmaatregelen gelden tot half november onder voorbehoud van weersomstandigheden.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland