Vijverfestival zoekt nieuwe enthousiastelingen

Het jaarlijkse Vijverfestival in Dilbeek is op zoek naar nieuwe organisatoren om doorheen het jaar de editie van volgend jaar vorm te geven. Van handige Harry’s tot sfeermakers: iedereen is welkom.

Elk jaar komen duizenden feestvierende festivalgangers bijeen rond het kasteel in Dilbeek om twee dagen lang te genieten van plezier. Dit is mogelijk dankzij honderden vrijwilligers die op de dag zelf diverse taken vervullen, zoals het bemannen van kassa’s, begeleiden van kinderworkshops en ontvangen van artiesten. Maar achter de schermen gaat maandenlange organisatie, planning en vergaderingen vooraf aan dit grootschalige evenement. Een kleine groep vrijwilligers binnen vzw Vijverfestival coördineert dit, waar nu een generatiewissel plaatsvindt doordat oudgedienden ruimte maken voor nieuwe gezichten.

Het Vijverfestival zoekt daarom nieuwe kernleden die gedurende het jaar willen meedenken over de volgende editie en de toekomst van het festival. Van artiesten boeken en promotiecampagnes opzetten tot terreinindeling herzien en sponsors aantrekken, diverse vaardigheden zijn welkom. Je sluit aan bij een hechte groep die door de jaren heen vrienden zijn geworden en samen streven naar een geweldig georganiseerd festival.

Interesse? Stuur een e-mail naar info@vijverfestival.be of bekijk vijverfestival.be/doemee.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland