Bewoners en familie Quietas te voet naar Compostella

De bewoners en familie van het woonzorgcentrum Quietas werden in de maand mei uitgedaagd om samen virtueel naar Santiago de Compostella te wandelen. Via dagelijkse wandelingen in de tuin moesten ze liefst 1.728 km bij elkaar sprokkelen. De bewoners hebben hun allerbeste beentje voorgezet. De wandelactie werd deze week afgesloten met een grote slotwandeling van 2 km door de straten van Dilbeek. In totaal gingen ze met 292 op wandel, waaronder 110 bewoners, personeel, familie en vrijwilligers. Onderweg kregen ze entertainment van het derde leerjaar van de gemeenteschool De Klimop in Schepdaal. “Oud en jong samen op pad, wat kan er nog leuker zijn”, klinkt het bij het woonzorgcentrum. “Onze bewoners hebben er enorm van genoten, we hadden geluk met het weer en de sfeer was fantastisch. Maar het allerbelangrijkste: we hebben onze uitdaging van 1.728 km gehaald. In de maand juni worden onze bewoners dan ook beloond met een groot Spaans feest. Er staat showcooking paella, sangria, Spaanse tapas en animatie op het programma.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland