Café Combinne verhuist naar site Breugheldal

Café Combinne, het praatcafé waar Nederlandstaligen en mensen die Nederlands leren elkaar in een open en gezellige sfeer ontmoeten in Dilbeek, verhuist nu naar de Breugheldal site en zoekt een nieuwe gastvrouw of -heer.

Sien De Meuter heeft jarenlang het wekelijks praatcafé met hart en ziel begeleid. Als gastvrouw of -heer zorg je ervoor dat iedereen goed onthaald wordt en dat iedereen de kans krijgt om zijn zegje te doen. Sinds vorig jaar zijn Raymond Le Duc en Rita Vertongen begeleiders van Café Combinne, maar er wordt uitgekeken naar een nieuwe gastvrouw of -heer die de praattafel kan ondersteunen. Heb je interesse om mee te werken? Neem dan zeker contact op patricia@avansa-hallevilvoorde.be of via 02/454.54.01.

Café Combinne gaat wekelijks door op donderdag van 19.30 tot 21.30 uur.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland