Regina Caeli zet verder in op welbevinden van leerlingen

Al in september maakten de eerste-, tweede- en derdejaars van het Regina Caeli Lyceum in Dilbeek kennis met hun meter of peter uit het vierde, vijfde of zesde jaar. Tijdens de eindejaarsperiode werden er kerstwensen uitgewisseld, in januari zetten de leerlingen het nieuwe jaar in met hun meter of peter bij een warme chocolademelk en in maart werd er onder een stralende voorjaarszon tijd gemaakt voor een groot peter- en meterspel. De meer dan duizend leerlingen van het lyceum gingen samen met hun meter/peter of metekind/petekind uitdagingen aan. Liedjes raden, Chinees voetbal en een groet verzinnen waren enkele van de opdrachten waarbij de leerlingen elkaar beter leerden kennen en waarderen. Het RC-lyceum blijft welbevinden en verbinding zo hoog in het vaandel dragen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland