Max Yarosh wint allereerste ‘Contractor Of The Year Award’

Na het 29-jarig bestaan van technologie-rekruteringsbedrijf Harvey Nash in Groot-Bijgaarden werd deze week de ‘Contractor Of The Year Award’ uitgereikt. Harvey Nash heeft momenteel 175 actieve klanten waaronder grote bedrijven als Colruyt, KBC, Proximus, Siemens en Pepsico. Bovendien heeft Harvey Nash Group in België momenteel meer dan 1.000 contractors bij zijn klanten op projecten werken via de kantoren in Groot-Bijgaarden, Gent en Antwerpen. Dit resulteert in België in een totale omzet van ongeveer 140 miljoen euro.

Uit die contractors werden vijf mogelijke winnaars verkozen voor de award waaronder Aziz El Bazi van Proximus, Mohammad Iqbal Abbasi van Aisin, Timothy De Bock van Public-Sourcing, Amit Bhat van Swift en Max Yarosh van Mastercard. Die laatste mocht de award dit jaar in ontvangst nemen. “We hebben altijd mensen centraal gesteld in wat we doen”, laat Ronny Lommelen, Managing Director Harvey Nash Belgium weten. “Dit geldt voor onze medewerkers, maar absoluut ook voor onze fantastische groep getalenteerde professionele contractors die zo waardevol zijn voor onze klanten en Harvey Nash. De Harvey Nash ‘Contractor Of The Year Award’ zet de contractors in de bloemetjes omdat ze het zo hard verdienen.”

De winnaars van de verschillende landen – waaronder nu dus ook Max Yarosh – zullen het tegen elkaar opnemen tijdens de allereerste editie van de ‘Global Contractor of the Year Award’. Deze zal doorgaan in Londen en plaatsvinden in april of mei.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland