WZC Quietas verwent hun senioren

De week ging eerst en vooral van start met een openingsreceptie. In de namiddag werd er lekker gesmuld van een uitgebreid dessertbuffet. Vervolgens werd een grote verwendag georganiseerd waarbij elke bewoner kon kiezen tussen een gelaatsverzorging, een manicure, een voetbad met voetmassage of een nekmassage. De dag nadien kwam een kledingkraam van de plaatselijk markt langs met hun herfst/winter collectie. De residenten konden genieten van een echte modeshow, met aankoopmogelijkheid nadien. Nadien vierden ze de jarigen met een leuk verjaardagsfeest en een optreden van zangeres ‘E-line’ waarbij de bewoners volop konden dansen en zingen op de muziek uit de tijd van toen. De seniorenweek werd afgesloten met een optreden van de volksdansgroep Pajottenland uit Sint Ulriks Kapelle.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland