Winterwonderland van Don Bosco Groot-Bijgaarden levert 5.000 euro op

Leerkrachten, leerlingen en ouders van Don Bosco in Groot-Bijgaarden organiseerden de tweede editie van Winterwonderland. Bij de organisatie van deze grote kerstmarkt werd geld ingezameld voor De Warmste Week, die dit jaar in het teken staat van kansarmoede. Dit jaar werd liefst 5.000 euro ingezameld met Winterwonderland. Er werden heel wat verkoopskraampjes opgesteld waar je leuke en originele kerstcadeaus kon kopen. Daarnaast konden kinderen zich uitleven met onder andere twee grote springkastelen, een eendjeskraam en een grimestand. Hongerige magen konden gevuld worden op de heuse world food market. Als apotheose vonden er twee gratis live-optredens plaats van ‘Lady and the Cavemen’ en ‘Kotzebeu’. In beide bands stonden leerkrachten van Don Bosco Groot-Bijgaarden op het podium.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland