Krok & Ko van vzw De Poel opent de deuren

Eind november heeft Krok & Ko z’n deuren geopend, een bijzondere krok- en koffiebar in hartje Itterbeek. Bijzondere mensen van vzw De Poel zullen er samen met een team vrijwilligers ’s middags lekkere kroks serveren. “We willen er vooral een warme sfeer creëren die uitnodigt tot connectie en interactie, waarbij we onze gasten en bezoekers zichzelf kunnen laten zijn, zonder filters”, zegt Karla Claus (Coördinator Inclusieve Projecten van Vzw De Poel). Van woensdag tot en met zondag van 10u00 tot 15u00 kan je bij Krok & Ko terecht voor een inclusieve hap, een heerlijk kopje koffie en workshops voor jong en oud, mensen met of zonder beperking, nabije of verdere buren. Krok & Ko streeft naar duurzaamheid door biologische en lokale producten van eerlijke handel te serveren, door voedselverspilling tegen te gaan en nagenoeg geen verpakkingsmaterialen te gebruiken en afval maximaal te sorteren. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland