Nieuwe BMW X1 gelanceerd bij garage Van den Broeck

Met grote trots werd bij BMW Van den Broeck in Dilbeek de allernieuwste BMW X1 onthuld tijdens de lanceringsavond. Een nieuw tijdperk voor dit gloednieuwe lid van de BMW X familie. Zowat alle aanwezige waren laaiend enthousiast over de reveal van dit langverwachte nieuwe succesmodel. De ogen waren niet enkel gericht naar de ster van de avond, de BMW X1, maar ook naar de presentatie van de badmodecollectie 2023 Lise Charmel. Dit allemaal geserveerd met een glaasje en een hapje van catering- en eventbedrijf Belle Basket en Atelier M bracht het geheel voor de genodigden tot een zeer aangename avond. Natuurlijk kan je voor alle informatie over het nieuwe BMW model (maar ook alle anderen) steeds terecht bij de garage van BMW Van den Broeck.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland