Omnisportclub ReActief heeft nu ook een aanbod in Dilbeek

Iedere week een andere sport, met een vaste groep leuke mensen. Dat is het idee waarmee initiatiefnemers Tom Vrijders en Bart Boddin 4 jaar geleden startten met het eerste ReActief-team. Ondertussen telt de sportclub verschillende teams in Asse, Gooik, Ternat en sinds kort in Dilbeek.

De initiatiefnemers wilden bij de opstart vooral tegengewicht bieden aan de opkomende individualisering in de sportsector. Het was vooral de bedoeling om de mensen opnieuw samen de brengen, iets waar zeker nu tijdens de coronaperiode veel nood aan is. “Vier jaar later vinden we het eigenlijk ongelooflijk dat we nu al meer dan 100 leden hebben”, vertelt Tom. “Anderzijds merken we elke week hoe enthousiast iedereen is, waardoor de groei van de club ook wel logisch lijkt. We denken zelfs dat er zeker nog meer mogelijk is. Zo was onze start in Dilbeek al een succes, ondanks corona. En dan zijn er nog veel mensen die ReActief nog niet kennen.”

Het duo staat er gelukkig niet alleen voor om de zeven teams te begeleiden. Ze beschikking over een team van coaches die elk met een vast team van enthousiaste dames of heren werkt. Vanaf september starten de nieuwe lessenreeksen. Wie eens wil proberen, kan zich inschrijven voor een gratis proefles op 6 september (dames) of 9 september (heren). Meer info kan je vinden op de website www.ReActief.be.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland