Grote schade aan wagen na omgevallen muurtje in Schepdaal

Het onweer heeft in Schepdaal (Dilbeek) al veel schade veroorzaakt. Onder meer de straten en verschillende kelders staan er blank. Maar, door die hevige regenval zakte ook een muurtje in ter hoogte van de Chirolokalen in de E. Eylenboschstraat. Een wagen die er geparkeerd stond kreeg de volle laag. De wagen, een Fiat 500 van zo’n 11 jaar oud, werd stevig beschadigd door stenen en aarde die waren losgekomen van een bovenliggend voetbalpleintje. De brandweer en politie snelden ter plaatse, ruimden het puin op van zowel straat als stoep en zetten het gebied af met politielint. De brandweer zal zo snel mogelijk de wagen wegslepen en het resterende puin opruimen, al is de kans groot dat het nog bestaande deel van het muurtje ook nog omvalt bij verdere regen en wind. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland