Opgeknapte Kasteelvilla Eylenbosch staat te koop, maar koper zal diep in de buidel moeten tasten

Het historische pand uit 1919 werd in 2016 verkocht, maar staat nu opnieuw te koop voor 1.950.000 euro via Engel & Völkers Wemmel. De Kasteelvilla Eylenbosch ligt op een terrein van 1 hectare en 3 are op de hoek van de Ninoofsesteenweg en de Ijsbergstraat in Schepdaal (Dilbeek).

De kasteelvilla werd de afgelopen jaren zowel binnen als buiten volledig gerenoveerd met luxematerialen. De villa beschikt over een majestueuze oprijlaan, tuinperken en een koetshuis. Op het gelijkvloers kan je er de hal, bureau, WC, hoogtechnologisch uitgeruste keuken met eetplaats, grote living met marmeren schouwen en houtcassette vinden. Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, badkamer met bad, lavabo’s, douche, apart toilet én de mogelijkheid om nog twee extra badkamers bij te maken. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap waar nog drie slaapkamers geïntegreerd kunnen worden. Het kasteel is helemaal onderkelderd, een deel hiervan bestaat uit een wijnkelder.

Meer informatie is te vinden op de website van Engel & Völkers Wemmel.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland