Westrand biedt online luisterspel ‘Radi’O Zoutloos’ van Studio Orka aan

Via de website van Cultuurcentrum Westrand kan je genieten van een hilarisch en ontroerend luisterspel: Radi’O Zoutloos van Studio Orka. Daarnaast stellen ze de zes afleveringen ook kosteloos ter beschikking van de Dilbeekse rusthuizen, lagere scholen, de jeugdige bewoners van de internaten in en de jonge bewoners van de lokale leefgroep van Minor Ndako.

In 2014 ging de theatervoorstelling Zoutloos in Oostende in première en toerde vervolgens langs tientallen woonzorgcentra in Vlaanderen en Nederland. De afgelopen maanden vertaalde Studio ORKA de voorstelling naar een ontroerend en hilarisch luisterspel: Radi’O Zoutloos. Hiervoor werkten ze opnieuw samen met de originele cast, onder wie Dominique Van Malder, Ilse De Koe, Steven Beersmans, Tania Van der Sanden en Julie Delrue. Zes afleveringen – telkens van 15 minuten – volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis.

De eerste aflevering kon je afgelopen woensdag al beluisteren. Op 25 maart volgt aflevering 2 en op 26 maart aflevering 3, telkens vanaf 14.30 uur. Daarna volgen aflevering 4, 5 en 6 op 31 maart, 1 april en 2 april. Deze zijn herbeluisterbaar tot en met 17 april.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland