Nele Van den Broeck toert met Roos en Pascale

De Merchtemse Nele Van den Broeck houdt van het podium, als zangeres van Nele needs a Holiday, maar ook als actrice. In die laatste hoedanigheid toert zij de komende maanden met Roos Van Acker en Pascale Platel. Hun voorstelling heet ‘Totdatzeerdoet’ en gaat over liefde & wellust, over graag zien en over gezien worden door die ene andere, over overgave, over het verlies van jezelf …

Je hoeft geen schrik te hebben voor pijn, want die hoort er altijd bij en is zelfs inherent aan de liefde, volgens Nele Van den Broeck, die liedjes maakte voor de voorstelling, en die rotsvast gelooft in de liefde. “In dat opzicht ben ik echt een romantische trut, hoewel er op dit moment zelfs geen prins op een  konijn voorbijkomt.”

De voorstelling gaat in première in Oosterzele op 25 januari. In onze regio kan je deze drie straffe madammen gaan bekijken in Opwijk  op 1 februari (CC Hof Ten Hemelrijk), in Vilvoorde op 14 februari (CC Het Bolwerk) en in Dilbeek op 15 februari (CC Westrand).

Topartikels bij Goeiedag.be