Dilbeek vreest gevolgen betalend parkeren Westland

Dilbeek gaat nauwkeurig opvolgen wat de eventuele gevolgen zijn van de maatregel van het Westland Shopping Center in Anderlecht om betalend parkeren in te voeren. Dat betalend parkeren in het winkelcentrum ging in voege op 1 februari.

Het Westland Shopping Center bevindt zich vlakbij de gemeentegrens met Dilbeek en de maatregel zou wel eens gevolgen kunnen hebben voor de buurt. Het gemeentebestuur van Dilbeek kondigt aan waar nodig maatregelen te zullen nemen.

Eerder werd al een parkeerverbod ingevoerd in de Kaudenaardestraat en de Broekstraat na klachten van overlast bij wedstrijden van RSC Anderlecht.

Supporters namen hun toevlucht tot deze straten, nadat de gemeente Anderlecht het parkeerregime aanpaste door invoering van blauwe zones en betalend parkeren.