Geen afgelasting evenementen in Ninove en Dilbeek

Naar aanleiding van het verhoogd dreigingsniveau in Brussel organiseerde burgemeester Tania De Jonge in Ninove een veiligheidsoverleg met de veiligheidsdiensten. Alle geplande evenementen vandaag en morgen mogen doorgaan.

De organisatoren hebben bijkomende instructies gekregen, er is een verhoogd toezicht van de politie en men vraagt ingeval van problemen contact op te nemen met het nummer 101. Er worden geen evenementen afgelast.

Ook voor Dilbeek blijven de veiligheidsmaatregelen van kracht die deze week voor Dreigingsniveau 3 worden toegepast.

De politiediensten zijn in verhoogde staat van paraatheid maar voorlopig zijn nog geen evenementen manifestaties of optredens geschrapt. Zo gaat het optreden van Bart Peeters vanavond in Westrand door, tenzij tegenbericht (op te volgen via www.westrand.be)

Topartikels editie Ninove-Dender