Kort Denderleeuw: deelwagen voor Welle

Denderleeuw beschikt vanaf vandaag, 8 februari, over een derde elektrische deelwagen. Voorheen kon je er al twee terugvinden aan het station van Denderleeuw. Nu is er ook een beschikbaar op het Welleplein. Door de deelwagens te verspreiden over het grondgebied van de gemeente wil de gemeente de drempel verlagen en nog meer burgers laten kennis maken met autodelen. 

De elektrische deelwagens zijn onderdeel van Valckenier Share. Van de 15 gemeenten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen die gebruik maken van Valckenier Share, telt Denderleeuw het meeste aantal ritten door privépersonen.

Om gebruik te maken van de deelwagens van Vackenier Share in Denderleeuw meld je je aan met  de SHARE Mobility app. Een wagen reserveren kan weken vooraf, maar ook op het moment dat je de wagen nodig hebt. Meer info op www.denderleeuw.be/autodelen.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws