Gratis soep op Dikketruiendag in Denderleeuwse scholen

Morgen, 9 februari, is het Dikketruiendag en om de leerlingen en leerkrachten een hart onder de riem te steken deelt Be-Fresh Catering uit Denderleeuw gratis soep uit aan 5 scholen uit de regio, samen goed voor duizend leerlingen en 150 leerkrachten.

“We hebben een zwaar jaar achter de rug, allemaal. Ook wij zijn hard getroffen door het coronavirus, maar bij de pakken blijven zitten is niets voor ons”, zegt Sebbe Stevens, zaakvoerder van Be-Fresh Catering. “Het Be-Fresh-team had nood aan positief nieuws en wilde daarom actie ondernemen. We hielden een korte brainstorm en bekeken onze opties.

“Er zijn uiteraard meerdere beroepsgroepen die een dikke pluim verdienen, dat beseffen we maar al te goed. Wij besloten er eentje uit te kiezen en hun letterlijk een warm hart onder de riem te steken: de superhelden van het onderwijs. We contacteerden enkele scholen uit de buurt en morgen, op Dikketruiendag, leveren we hun lekkere, warme soepen en bekers. Samen tegen corona!”

Topartikels editie Ninove-Dender