Nieuwe vrijetijdsbrochures in Denderleeuw

De gemeentelijke vrijetijdsdiensten (jeugd- , sport-, cultuurdienst en bibliotheek) van Denderleeuw bundelen hun activiteiten opnieuw in twee brochures: de cultuuragenda en de jeugd- en sportgids.

De cultuuragenda bundelt alle voorjaarsactiviteiten die de dienst Cultuur en de bibliotheek op verschillende locaties aanbieden.

Naast het uitgebreid aanbod in eigen gemeente zet de cultuurdienst haar samenwerking met de cultuurcentra uit de regio verder.

Zo kan de Denderleeuwnaar opnieuw aan voordelige tarieven naar voorstellingen in CC De Werf in Aalst, CC De Plomblom in Ninove en GC Warande in Liedekerke.

De Jeugd- en Sportgids geeft een overzicht van alle sport- en jeugdactiviteiten die in het voorjaar worden georganiseerd in Denderleeuw.

Speciaal voor de 12- tot 16-jarigen puzzelden de diensten een ruimer aanbod samen. Tieners krijgen nu meer sportkampen aangeboden en ze krijgen een aangepaste speelpleinwerking en buitenspeeldag.

Verder trekt de mobiele speelpleinwerking er niet enkel in de zomer-, maar ook in paasvakantie op uit. Daarnaast wordt de samenwerking met de Buitenschoolse Kinderopvang versterkt. De jeugddienst voorziet grabbelpasactiviteiten van een halve dag in de bib en De Puzzel verzorgt opvang voor de rest van de dag zodat ook kindjes van werkende ouders kunnen deelnemen.

Een digitale versie kun je ook online doorbladeren op issuu.com/denderleeuw

De brochures zijn verkrijgbaar op ’t Kasteeltje, in sportzaal Ottoy, in het administratief centrum en de bibliotheek.