Sprookjeswandeling van Huis van het Kind Pajottenland & Ferm Bever

Huis van het Kind Pajottenland en Ferm Bever gaan samen met (groot)ouders en kinderen op pad in de natuur. Wandelen in de natuur is niet alleen gezond, maar ook een hele ontdekkingstocht. Tijdens deze tocht gaat iedereen op zoek naar het kruidenmeisje. Zij is verstopt in het bos maar langzaam geeft ze enkele van haar geheimen prijs. Tijdens een wandeling vol lekkers en fantasie ontdekt iedereen niet alleen het moois dat de natuur te bieden heeft, maar wordt er ook geproefd en genoten van de natuur.

De wandeling is gratis en op maat van kinderen van 3 tot 12 jaar. Kinderen wandelen onder begeleiding van (groot)ouders. Omdat er wordt gewandeld door het bos worden stevige wandelschoenen aangeraden. Hierdoor is de wandeling ook niet buggyproof. Deze gaat door op woensdag 31 mei om 14 uur aan lagere school Ak’Cent in Bever. Er is een versnapering en drankje op het einde van de wandeling. Inschrijven voor 21 mei is verplicht.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws