Workshop Tour Elentrik is op zoek naar lokaal talent

Kan je goed tekenen of schilderen, en droomde je er altijd al van om jouw kunstwerk in het straatbeeld te zien? Dan is dit jouw kans, want ze zoeken nieuwe kunstenaars om nutskasten op te vrolijken tijdens de derde editie van Tour Elentrik.

Tour Elentrik is een street-artproject, waarbij nutskasten worden opgesmukt met een kunstwerk of tekening van een lokaal talent. Een unieke manier om het straatbeeld op te fleuren. Gemeente Asse werkt hiervoor samen met Treepack. Na Asse-centrum en Zellik, is Mollem aan de beurt voor een derde editie met 5 locaties. Benieuwd? Ontdek meer over de vorige edities via www.asse.be/street-art.

Knipoog
Voor deze derde editie werken we met het thema ‘knipoog’. Dat kan letterlijk of figuurlijk zijn: een knipoog naar de omgeving, naar de geschiedenis, … Uit de inzendingen worden 5 artiesten geselecteerd. Ben je erbij? Dan krijgt jouw werk een plek in Mollem en op het digitale platform streetartcities.com.


Zin om zelf je ontwerp op een kastje aan te brengen? Bezorg ons dan een foto of schets van een werk in jouw stijl. Het hoeft nog geen ontwerp in het thema te zijn, daarvoor organiseren we een workshop op zaterdag 23 maart van 11.00 tot 16.00 uur, onder begeleiding van Treepack. Het schilderen zelf vindt plaats in de week van 27 april tot 5 mei.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk