Team Burgemeester Asse (CD&V en Vooruit) zet haar ambities in de verf tijdens nieuwjaarsreceptie.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Team Burgemeester (CD&V en Vooruit) in de nieuwe wijnbottelarij van Ahold Delhaize, heeft de partij haar plannen en ambities voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt.

Koen van Elsen, huidige burgemeester van Asse, zal de lijst van Team Burgemeester aanvoeren bij de gemeenteraadsverkiezingen later dit jaar. Koen Van Elsen gaat resoluut voor een nieuwe ambtstermijn als burgervader van Asse.

Bankautomaten in Mollem en Zellik

De partij kondigde verder aan dat er nieuwe bankautomaten komen in Mollem en Zellik. Met deze aankondiging van nieuwe bankautomaten in Mollem en Zellik wil de partij haar inzet voor het verbeteren van de toegankelijkheid van financiële diensten benadrukken. Dit initiatief benadrukt ook de responsiviteit van de partij op de behoeften van de burgers.

Ambitie en Gedrevenheid

De keuze voor het Ahold Delhaize distributiecentrum als locatie voor de nieuwjaarsreceptie weerspiegelt de ambitie van Team Burgemeester om economische groei en duurzame ontwikkelingen in Asse te ondersteunen.

Met deze aankondigingen gaat Team Burgemeester de gemeenteraadsverkiezingen in met een sterke focus op toegankelijkheid, economische ontwikkeling en innovatief gemeentelijk bestuur.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk