Eerste fotoreportage Buurtcomité Kobbegem groot succes

Vorige zondag organiseerde het Buutcomité Kobbegem een fotoreportage in de kerk van Kobbegem. De eerste editie zorgde voor een bomvolle kerk van Kobbegem.

Meer dan 100 ge√Įnteresseerden kwamen kijken naar nostalgische foto’s over het rijke verleden van het dorp. Memorabele gebeurtenissen, verloren gegane gebouwen en tradities, bekende en minder bekende figuren, sport en spel … jong en oud rakelden samen herinneringen op.

Achteraf was het gezellig napraten bij een drankje. Buurtcomit√© Kobbegem wil een uitgebreid archief samenbrengen over het reilen en zeilen in Kobbegem. Deze reportage is nog maar een begin. Mensen die foto’s, anekdotes of ander materiaal hebben, kunnen dit nog steeds aanbrengen bij het buurtcomit√©.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk