Op 12 mei viert Vijverbeek slotfeest 75-jarig bestaan.

Op 12 mei 2023 viert campus Vijverbeek het einde van een feestjaar met tal van activiteiten ter gelegenheid van haar 75-jarig bestaan. Het slotfeest belooft een spektakel te worden voor jong en oud met optredens, foodtrucks en een bijzondere wandeling door de tijd op de campus.

De feestelijkheden starten op 12 mei om 15.00 uur met optredens van kleuters en kinderen van de basisschool die het beste van zichzelf zullen geven. Daarnaast verwelkomt Vijverbeek ook lokale artiesten en bands die garant staan voor een feestelijke sfeer. 3OfAKind en Bump, 2 lokale bands, sluiten het geheel af met een mix van bekende covers van vroeger en nu. Naast het muziekprogramma is er doorlopend ook animatie voorzien voor jong en oud(er).

Bezoekers kunnen genieten van hapjes en drankjes bij de verschillende foodtrucks op het terrein. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan een bijzondere wandeling door de tijd op de campus. Tijdens de wandeling komt onze rijke geschiedenis weer tot leven. Heel wat materiaal daarvoor werd verkregen bij de Koninklijke Heemkring Ascania. Ook de leden van de besloten Facebookgroep leverden heel wat beeldmateriaal uit hun oude doos aan.

Naast GO!-Afgevaardigde Koen Pelleriaux, zullen ook oud-leerlingen en oud-personeelsleden die dag komen meevieren. Misschien loop je wel een BV (Bekende Vlaming/ Vijverbeekenaar) tegen het lijf.

Het einde van het feestjaar markeert een belangrijke mijlpaal voor de campus Vijverbeek. Het slotfeest is niet alleen dé gelegenheid om terug te blikken op de rijke geschiedenis van de campus, maar zeker ook het moment om vooruit te kijken naar een toekomst vol uitdagingen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk