FOD financi├źn helpt Assenaren bij het invullen van hun personenbelasting

De FOD Financi├źn helpt Assenaren bij hun aangifte voor de personenbelasting. Op donderdag 25 mei en donderdag 8 juni kan je, na afspraak, in het gemeentehuis terecht voor hulp en advies bij het invullen van de aangifte voor de personenbelasting.

Drie medewerkers van de FOD Financi├źn zijn dan beschikbaar om jou met je aangifte te helpen waar nodig. Dit telkens van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Per aangifte moet je een afspraak maken. Indien je dus 2 aangiften wil laten invullen, dien je 2 afspraken vast te leggen.

Een afspraak maken kan via onderstaande knop. Kies in de afsprakenmodule voor de optie ‘Invullen aangifte personenbelasting’.

Afspraak maken

Niet vergeten

Je dient voor iedere in te vullen aangifte een elektronische identiteitskaart voor te leggen. Als je dus verschillende aangiften wil laten invullen, moet je alle betrokken identiteitskaarten (of een kopie ervan) meebrengen. Breng ook een volmacht mee van de persoon voor wie je de aangifte laat invullen.

Online? Simpel en snel vanaf begin mei

Ga naar MyMinfin.be en meld je aan om toegang te krijgen tot je gedeeltelijk vooraf ingevulde aangifte of tot je voorstel voor vereenvoudigde aangifte.
Heb je een voorstel voor vereenvoudigde aangifte gekregen? Dan moet je verder niets doen. Bij onjuiste of onvolledige gegevens, kan je deze wel corrigeren via MyMinfin.be of via het papieren antwoordformulier.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk